WVB MANAGEMENT & BOOKINGS

Westendorp van Bruggen Management is een ervaren bedrijf dat de focus legt op de carrière ontwikkeling van dansers en alle bijbehorende facetten. Wij maken de vertaalslag tussen de visie van de opdrachtgever en het publiek d.m.v. de artistieke kennis, inzichten en uitstraling van onze artiesten. Ons één op één contact met onze artiesten en de opdrachtgever zorgt er voor dat wij snel de juist invulling kunnen geven aan de opdracht, ongeacht de grootte hiervan. Samen behalen we resultaat!

WIE ZIJN WIJ?

Westendorp van Bruggen Management heeft meer dan 20 jaar ervaring zowel voor als achter de schermen. Lara van Bruggen heeft haar strepen verdiend als manager van verscheidene internationale DJ’s en richt zich sinds 4 jaar volledig op artiesten binnen de danswereld. In 2011 is de samenwerking tussen Juvat Westendorp en Lara van Bruggen tot stand gekomen. Juvat Westendorp heeft meer dan 10 jaar ervaring als artiest en ondernemer. Door onze gezamenlijke ervaring en kennis op het gebied van dans, entertainment en management zijn wij een sterk team.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Professionaliteit, kwaliteit en communicatie zijn enkele belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. Met veel trots en liefde respecteren wij het talent dat wij vertegenwoordigen. Wij geloven in onze artiesten en staan garant voor de boodschap die de klant wil overbrengen.